Erik Gustafsson Bygg AB
Tjänster för industri & företag

Industri, förvaltningsbolag och företag

Vi arbetar både med industri och med förvaltningsbolag och företag, våra åtaganden begränsas enbart av att vi skall kunna ge alla våra kunder en personlig och bra service.

Under årens gång har de flesta typer av byggnationer gjorts, allt från kontorsrenoveringar, industrihallar, lägenhetshus, lagerlokaler och offentliga byggnader.

Med vår möjlighet att erbjuda er totalentreprenad så kan du känna dig trygg med att uppdraget blir utfört på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss redan idag, så tar vi fram en lösning för just er arbetsmiljö.
Kontakta oss idag så berättar vi mer

Standardavtal

För att genomföra ett byggprojekt behövs avtal mellan olika aktörer som ska arbeta i projektet. Bra och tydliga avtal minskar risk för missförstånd och leder till mindre problem under byggprocessen. För att underlätta för er har vi samlat information om de vanligaste standardavtalen och entreprenadkontrakten som Byggföretagen varit med och tagit fram.
Läs mer om avtalet här

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har haft allt från stora kunder med omfattande projekt, till små projekt från privatpersoner.
Alla kunder är lika viktiga för oss, ett väl utfört arbete och nöjda kunder är den bästa reklamen!

Våtutrymmen

Helrenovering av badrum, tvättstugor eller andra våtutrymmen. Nyinstallation av tätskikt, kakel, klinker, golvvärme och inredning. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till mål.
Läs mer

Företag & industri

Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta mot industri & företag. Vår personal har bred kompetens och med hjälp av våra samarbetspartners har vi egentligen inga begränsningar!
Läs mer

Totalentreprenad

Vid totalentreprenad skriver vi ett entreprenadkontrakt med er och ansvarar för alla avtal med underentreprenörer och ser till att all byggnation går rätt till, enligt det vi kommit överens om och avtalat.
Läs mer