Erik Gustafsson Bygg AB
Tjänster för privatpersoner

Snickare - snickartjänster

Är det dags att bygga om hemma? Renoveringsbehov? Försäkringsärenden?
Erik Gustafsson Bygg AB erbjuder professionella hantverkare/ snickare. Tryggt, prisvärt och enkelt. Anlitar du en snickare via oss kan du dessutom alltid vara säker på att vi skickar ett proffs som kan sitt jobb.

Vi erbjuder hjälp med alla förekommande uppdrag inom branschen. Kök- och badrumsrenoveringar, fritidshus, garage, altaner eller carportar. Nyproduktion eller ombyggnad, alla uppdrag är lika viktiga för oss!


Kontakta oss

Betongarbeten

Gjutning av grundplatta till huset, sommarstugan eller industrilokal.
Vi vänder oss både till privatpersoner och företag med våra tjänster inom betong och gjutning. Bland våra kunder finns såväl husföretag och industrier som privatpersoner.

Vi utför alla slags betongarbeten, från mindre gjutningar i privata hem till större anläggningsprojekt i offentlig och kommersiell verksamhet. Behövs konstruktionsritningar tas fram, så hjälper vi till med det också.
Kontakta oss

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har haft allt från stora kunder med omfattande projekt, till små projekt från privatpersoner.
Alla kunder är lika viktiga för oss, ett väl utfört arbete och nöjda kunder är den bästa reklamen!

Våtutrymmen

Helrenovering av badrum, tvättstugor eller andra våtutrymmen. Nyinstallation av tätskikt, kakel, klinker, golvvärme och inredning. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till mål.
Läs mer

Företag & industri

Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta mot industri & företag. Vår personal har bred kompetens och med hjälp av våra samarbetspartners har vi egentligen inga begränsningar!
Läs mer

Totalentreprenad

Vid totalentreprenad skriver vi ett entreprenadkontrakt med er och ansvarar för alla avtal med underentreprenörer och ser till att all byggnation går rätt till, enligt det vi kommit överens om och avtalat.
Läs mer