Erik Gustafsson Bygg AB
När du bygger med oss ska du känna dig trygg

Nyproduktion

Vi hjälper er genom byggprocessens alla steg från idé till färdigt utförande.
Med våra samarbetspartners inom arkitekter, el, rör, golv, och ventilation m.m. tar vi, som totalentreprenör, ett helhetsgrepp om hela byggprocessen.

Väljer du att bygga nytt tillsammans med oss kan du känna dig trygg - vi tar dig steg för steg genom hela bygget
Kontakta oss

Renovering

Att renovera hemma i tex. köket, taket eller badrummet är att investera i sitt hem. De pengar du satsat finns kvar och vid en eventuell försäljning kan du få tillbaka mer pengar än du satsat.

Vi på Erik Gustafsson Bygg AB kan allt som har med renovering i ditt hem att göra.
Vi erbjuder allt från fönsterbyte till totalrenovering av badrum, kök osv. Vår personal är professionella snickare, plattsättare, murare, golvläggare, elektriker. Och anlitar ni oss kan du känna dig säker på att få ett väl utfört arbete.

Vi samarbetar med ett antal duktiga arkitekter om ni har ideérna men inte riktigt vet hur dom skall utföras på bästa sätt. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just era önskemål.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har haft allt från stora kunder med omfattande projekt, till små projekt från privatpersoner.
Alla kunder är lika viktiga för oss, ett väl utfört arbete och nöjda kunder är den bästa reklamen!

Våtutrymmen

Helrenovering av badrum, tvättstugor eller andra våtutrymmen. Nyinstallation av tätskikt, kakel, klinker, golvvärme och inredning. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till mål.
LÄS MER

Företag & industri

Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta mot industri & företag. Vår personal har bred kompetens och med hjälp av våra samarbetspartners har vi egentligen inga begränsningar!
LÄS MER

Totalentreprenad

Vid totalentreprenad skriver vi ett entreprenadkontrakt med er och ansvarar för alla avtal med underentreprenörer och ser till att all byggnation går rätt till, enligt det vi kommit överens om och avtalat.
LÄS MER