Erik Gustafsson Bygg AB
Vi besitter enormt breda kunskaper om yrket

Om företaget

Erik Gustafsson Bygg har nu funnits i ett antal år och under den tiden har vi stött på det mesta i branschen. Vi hade även lång erfarenhet av hantverkaryrket innan Erik Gustafsson Bygg startades så tillsammans besitter vi enormt breda kunskaper om yrket.

Vi har haft allt från stora kunder med omfattande projekt, till små projekt från privatpersoner. Alla kunder är lika viktiga för oss, ett väl utfört arbete och nöjda kunder är den bästa reklamen!

Alla offerter tas emot med samma engagemang, oavsett storleken på projektet. Vi går igenom samma noggranna planering för dig som privatperson som vi gör för stora företag.

Vi arbetar alltid i tätt samarbete med våra uppdragsgivare. Våra nöjda kunder kan med gott samvete garantera att vi utför arbetet med högsta kvalitét.
Vi använder oss endast av kvalitetsmaterial, och erbjuder garanti på både arbete och material.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har haft allt från stora kunder med omfattande projekt, till små projekt från privatpersoner.
Alla kunder är lika viktiga för oss, ett väl utfört arbete och nöjda kunder är den bästa reklamen!

Våtutrymmen

Helrenovering av badrum, tvättstugor eller andra våtutrymmen. Nyinstallation av tätskikt, kakel, klinker, golvvärme och inredning. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till mål.
Läs mer

Företag & industri

Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta mot industri & företag. Vår personal har bred kompetens och med hjälp av våra samarbetspartners har vi egentligen inga begränsningar!
Läs mer

Totalentreprenad

Vid totalentreprenad skriver vi ett entreprenadkontrakt med er och ansvarar för alla avtal med underentreprenörer och ser till att all byggnation går rätt till, enligt det vi kommit överens om och avtalat.
Läs mer